Події

Рік тому ми починали в Мощуні звільнення наших земель. Я дякую та вклоняюсь у…

Forwarded From Zelenskiy / Official

Рік тому ми починали в Мощуні звільнення наших земель. Я дякую та вклоняюсь усім, хто брав і продовжує брати в цьому участь. Військовослужбовці всіх родів військ, спецпризначенці, нацгвардійці, тероборона, поліція, СБУ, наші розвідники, наші прикордонники, медики, сапери, пожежники, наші енергетики, аграрії, дипломати, наші журналісти, волонтери й усі наші небайдужі, незламні громадяни. Чоловіки, наші жінки, літні й зовсім юні українці, які всі разом зупиняли ворожу техніку, повідомляли про рух цієї ворожої техніки та місцезнаходження і навіть допомагали корегувати вогонь по всіх окупантах.

Усі ми боремось і продовжуємо боротися пліч-о-пліч. Заради спільної мети. І всі ми обов’язково звільнимо нашу державу, звільнимо нашу Україну до останнього міста, до останнього села, останньої хати, останнього метра нашої землі й вигнання з неї останнього ворожого солдата, що стане першим днем миру та першим днем нашої перемоги.

Дякую всім, хто її творить, дякую кожному і кожній, хто її наближає. Усім тим, хто зараз тут, і всім тим, хто зараз на фронті, хто живий і хто назавжди в нашій пам’яті.
Слава нашим містам!
Слава нашим героям!
Слава Україні!

Video is too big

Back to top button