Україна

Саакашвілі заявив, що вже приїхав до Грузії

Колишній президент Грузії Михеїл Саакашвілі написав в соцмережах, що прибув в країну, передає 1NEWS з посиланням на “Європейську правду“.

“Доброго ранку, Грузія, вже з Грузії через 8 років”, – написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше він опублікував відео, на якому говорить, що перебуває в Батумі. Однак зйомка ведеться в темний час доби і визначити по відео, чи дійсно це Батумі, неможливо.

Депутат Ніка Оболадзе від грузинської партії “Єдиний національний рух”, засновником якої є Саакашвілі, заявив, що колишній президент дійсно прибув до Грузії.

“За моєю інформацією, це правда, так. Він прокоментує. У мене немає інформації про те, як він приїхав до Грузії. У мене немає зв’язку, але у мене є інформація, що це правда “, – сказав Оболадзе в коментарі “Руставі 2”.

Інший член ЄНР, Бачо Долідзе, заявив, що у нього немає більшої інформації, ніж те, що поширював Саакашвілі.

“Я прошу дочекатися його подальших заяв. Ви тільки підтверджуєте те, що всім вже відомо – у мене немає іншої інформації. Ні у кого немає інформації більше, ніж у вас”, – сказав Долідзе.

МВС Грузії також не підтверджує інформацію про прибуття Саакашвілі.

Нагадаємо, на початку тижня Саакашвілі опублікував у соцмережах фото свого квитка до Грузії в день місцевих виборів.

Прем’єр-міністр країни Іраклій Гарібашвілі нагадав, що після повернення на Саакашвілі чекає в’язниця.

Саакашвілі не був у Грузії відтоді, як завершилась його друга президентська каденція, проживаючи у Європі, США та в Україні. Зараз Саакашвілі є громадянином України.

Back to top button