Україна

Визначальним чинником 2024 року стане стійкість України – Зеленський


Визначальним чинником 2024 року стане стійкість України - Зеленський

Голова держави повідомив також, що є непогані результати стосовно захисту від колаборантів та навідників, а також протидії злочинності.

Україна має бути стійкою та результативною у війні з російськими окупантами тепер. Це стане визначальним чинником у тому, чого очікувати від 2024 року. Про це йдеться у вечірньому зверненні глави української держави.

Він розказав, що провів селектор, під час якого обговорювалася внутрішня ситуація. Зокрема, мова була про ліквідацію наслідків російських обстрілів Херсона та області, а також Запорізької області.

Під час селектора пролунали доповіді від Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ: є непогані результати стосовно захисту від колаборантів та навідників, а також протидії злочинності.

За його словами, також є суттєві результати у роботі експортного коридору у Чорному морі. Це відчувається на рівні всієї економіки нашої країни.

“Звичайно, були сьогодні і доповіді по фронту – Харківська область, Донбас, Запорізька область, лівий берег Херсона. Стійкість зараз, сила зараз, результати зараз визначають, як пройде ця зима повномасштабної війни і що очікуватимемо від наступного року”, – підсумував Зеленський.

Раніше міністр оборони Рустем Умєров запевнив, що підтримка Заходу збережеться й Україна, враховуючи допомогу союзників, планує майбутні наступальні операції.

Британський міністр закордонних справ Девід Кемерон заявив, що Великобританія у 2024 році розглядає можливість надати Україні ще більше допомоги.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button