Україна

Витрата коштів заводу Антонов: директора юрфірми відпустили під заставу


Витрата коштів заводу Антонов: директора юрфірми відпустили під заставу

ВАКС відпустив директора юрфірми, підозрювану в поплічництві у розтраті понад 18 млн. гривень, під заставу в 1,2 млн. гривень.

 
Вищий антикорупційний суд відпустив під 1,2 млн гривень застави директора адвокатського об’єднання Ілляшев та партнери Ірину Майорову, яку підозрюють у причетності до розтрати понад 18 млн гривень коштів держпідприємства Антонов. Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
 
Зазначається, що 4 квітня за клопотанням детективів НАБУ, погодженим прокурором САП, слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід директору адвокатського об’єднання, підозрюваного у поплічництві у розтраті понад 18 млн гривень коштів державного підприємства Антонов та складанні свідомо неправдивих офіційних документів.
 
Суд частково задовольнив клопотання і застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1,2 млн гривень. Застава має бути внесена не пізніше п’яти днів із дня обрання запобіжного заходу.
 
Крім того, підозрювана зобов’язана прибувати на кожну вимогу до детектива, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утриматися від спілкування з іншим підозрюваним у справі та свідками; здати на зберігання закордонний паспорт.
 
У САП зазначили, що прокурор не згоден із зазначеним рішенням суду та оскаржуватиме його в суді апеляційної інстанції.
 
Нагадаємо, у березні НАБУ повідомило колишньому чиновнику Антонова, що входить до держконцерну Укроборонпром, і директору адвокатського об’єднання про підозру у розтраті понад 18 млн гривень коштів держпідприємства та складання завідомо неправдивих офіційних документів.
 
Адвокатське об’єднання Ілляшев та партнери надавало юридичні послуги ДП Антонов майже 20 років. У листопаді минулого року договір про співпрацю було розірвано.
 
Знищена Мрія: Екс-директору ДП Антонов повідомили нову підозру
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button