Україна

Винищувачі зла: Укрпошта готує випуск марки, присвяченої літакам F-16


Винищувачі зла: Укрпошта готує випуск марки, присвяченої літакам F-16

Автор поштової марки, конверта Перший день, немаркованого художнього конверта і картки – Максим Паленко.

Укрпошта готує випуск поштової марки з символом бойових літаків F-16. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Поки світова спільнота підсумовує результати стратегічних рішень Вільнюського саміту НАТО 2023, Укрпошта анонсує вихід нової марки Винищувачі зла. Новий поштовий випуск присвячено бойовим літакам-винищувачам F-16, які вкрай потрібні нашим Збройним Силам у боротьбі з ворогом. Озброєння саме таким видом бойової авіації здатне кардинально змінити важіль сил на користь України у війні проти окупантів та захистити наше небо від ракетного терору, який чинить росія. Укрпошта, як один з каналів комунікацій нашої країни зі світом, своєю поштовою мовою акцентує увагу на ключових питаннях нашого сьогодення, одне з яких – надання Україні літаків F-16, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що погашення марки штемпелем Перший день відбудеться 4 серпня в м. Києві, спецпогашення цього ж дня відбудеться також у всіх регіонах України.

Уже відкрито передзамовлення на поштовий набір Винищувачі зла в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

Онлайн можна замовити до 10 поштових наборів на одне замовлення.

Тираж марки – 600 000 примірників. Кількість марок в аркуші – 4.

“Автор поштової марки, конверта Перший день, немаркованого художнього конверта і картки – Максим Паленко. Максима Паленка вже багато років знають як талановитого ілюстратора відомих видавництв А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА та Видавництво Старого Лева, проте з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну художник створив чимало антивоєнних плакатів. Графіка Максима Маріупольська Покрова була продана на аукціоні Saint Javelin за 22 тисячі доларів, які були використані на закупівлю дронів для України”, – повідомляють в Укрпошті. 

Нагадаємо, попередня марка Укрпошти була присвячена річниці визволення Зміїного, а перед тим  Укрпошта присвятила марку ГУР.

Укрпошта випустила марки з дитячими малюнками

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button