Україна

Викрито 45 каналів незаконного переправлення чоловіків за кордон


Викрито 45 каналів незаконного переправлення чоловіків за кордон

За чотири місяці правоохоронці затримали 63 особи, серед яких є громадяни інших країн.

Правоохоронці викрили 45 каналів незаконного переправлення чоловіків за кордон та затримали 63 підозрюваних, серед яких іноземці, прикордонники та працівники митниці. Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Нацполіції та МВС.

Зазначається, що учасники злочинної групи публікували в соцмережах інформацію про можливе переправлення за кордон та домовлялися з “клієнтом” про зустріч. Вони пропонували чоловікам переправити їх через кордон на човні, вплав у водолазному спорядженні або пішки в обхід офіційних пунктів пропуску.

Ці послуги коштували від 1000 до 20 000 доларів з однієї особи. Усього вони отримали близько 200 000 доларів за свою діяльність.

За чотири місяці правоохоронці затримали 63 особи, серед яких є громадяни інших країн.

Повідомляється, що на Закарпатті затримали 18 зловмисників, у Львівській області – 11, у Чернівецькій області – 14, на Одещині – 10.

Крім того, було затримано двох порушників на Вінниччині та одного на Рівненщині. Серед спільників були працівники митниці та прикордонних служб, які при перетині кордону не вносили документи до системи.

Раніше повідомлялося, що киянин організував схему виїзду чоловіків під виглядом волонтерів.

Нагадаємо, викрито схему виїзду осіб призовного віку до Молдови.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button