Україна

Викрадено сина голови Запорізької РДА та селищного голову Кирилівки

Викрадено сина голови Запорізької РДА та селищного голову Кирилівки

Фото: сensor.net

Окупанти викрали селищного голову Кирилівки та сина голови Запорізької РДА

Ще 8 квітня на блокпосту у Василівці окупанти викрали 16-річного Владислава Буряка – сина голови Запорізької РДА Олега Буряка. Голова РДА намагався самостійно знайти сина, але безуспішно.

У Запорізькій області окупанти викрали селищного голову Кирилівки та сина голови Запорізької РДА. Про це повідомляє голова Запорізької РДА Олег Буряк.

У неділю, 17 квітня, військові РФ з приміщення Кирилівської селищної ради вивели голову ради Івана Малєєва, посадили в машину та відвезли у невідомому напрямку.

Як було сказано військовими, Івана Малєєва вивозять до комендатури Мелітополя.

Раніше на блокпості у Василівці окупанти викрали 16-річного Владислава Буряка – сина голови Запорізької РДА Олега Буряка.

 

 

Хлопець був у автоколоні, яка йшла з Мелітополя до Запоріжжя. Це сталося ще 8 квітня, до сьогодні голова РДА намагався самостійно знайти сина, але безуспішно.

 

Повідомляється, що раніше жертвами викрадень стали голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, адвокат Яна Сивова, активіст та волонтер Олег Руденко, педагог Ірина Щербак.

І це не всі прізвища викрадених людей, їх набагато більше, повідомляє Буряк.

Раніше голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомляв, що з початку повномасштабної війни на Запоріжжі викрадено сотні людей.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button