Україна

Викрадення авто – У Києві нарахували близько 700 викрадень авто за 2021 рік, які моделі найпопулярніші серед автокрадіїв – новини

Порівняно з 2020 роком кількість викрадень зменшилась


Фото з відкритих джерел

У Києві за минулий рік вкрали 684 авто, при цьому 178 особам повідомили про підозру у вчинені даного злочину. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на коментар Нацполіції.

За інформацією правоохоронців, у 2020 році крадіжок та підозрюваних було більше – 752 та 191 відповідно.

Серед марок авто, які найчастіше викрадали у Києві, були Hyundai, KIA, Honda, Mazda, Nissan, Toyota, Mitsubishi, Land Rover та Volkswagen.

Щоб не стати жертвою автокрадіїв, у поліції рекомендують паркуватися на захищених парковках, які обладнані камерами відеоспостереження та фізичною охороною, а також користуватися блокуванням важеля передач.

Нагадаємо, нещодавно у Києві чоловік викрав автомобіль Honda. Патрульні помітили схоже за описом авто на вул. Братиславській та почали його переслідувати. Зловмисник зупинив автомобіль на вул. Мілютенка та почав тікати пішки. Інспекторам вдалося наздогнати чоловіка та затримати.

Новини за темою: Пам’ять пiдвела: В Івано-Франківську чоловік забув місце паркування свого авто і заявив про його викрадення

Раніше повідомлялося, що у США сталося курйозне викрадення автомобіля. Зловмисник разом із машиною випадково вкрав пасажира, який перебував всередині і спав. 


[ad_2]
Source link

Back to top button