Україна

Вибухи у Покровську: стала відома ситуація з евакуацією


Вибухи у Покровську: стала відома ситуація з евакуацією

Укрзалізниця повідомила, що незважаючи на обстріл міста російськими загарбниками, місцеві жителі зможуть виїхати евакуаційними потягами до більш безпечних регіонів.

 
Евакуація жителів Донбасу продовжується за графіком, незважаючи на нічні обстріли вокзалу в Покровську Донецької області з боку російських окупантів. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці у п’ятницю, 29 липня.
 
“Незважаючи на нічні обстріли біля вокзалу Покровськ, евакуація з Донбасу триває за графіком. Усі пошкодження колії будуть ліквідовані, залізничники контролюють безпеку та безперебійність процесу евакуації”, – йдеться у повідомленні.
 
Укрзалізниця закликала донеччан не відкладати евакуацію на останній момент.
 
Зазначимо, що мер міста Руслан Требушкін заявив спочатку, що евакуаційний потяг із Покровська Донецької області скасовано через те, що внаслідок бойових дій пошкоджено колії. Однак пізніше він також підтвердив, що, незважаючи на подію, евакуація місцевих жителів продовжиться.
 
Раніше повідомлялося, що у Покровську снаряди влучили в район залізничного вокзалу. Поранено п’ятьох осіб, загиблих немає. Пошкоджено житловий будинок, нежитлове приміщення та будівлю вокзалу.
 
Крім того, за минулу добу на Донеччині загинули вісім жителів, поранено 19.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button