Україна

Вибух під будинком депутата на Закарпатті: затримано підозрюваного


Вибух під будинком депутата на Закарпатті: затримано підозрюваного

Місцева прокуратура повідомила, що від вибуху ніхто не постраждав, але було пошкоджено майно потерпілого.

Правоохоронці затримали в Ужгороді чоловіка, якого підозрюють у тому, що саме він кинув гранату на подвір’я будинку, де проживає депутат Закарпатської облради. Про це повідомила Закарпатська обласна прокуратура на своєму 

“За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито та затримано 27-річного жителя Мукачева за підозрою в умисному знищенні чужого майна шляхом вибуху та незаконному поводженні з боєприпасами (ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 КК України)”, – мовиться в повідомленні.

Правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який 23 січня в Мукачеві кинув гранату на подвір’я будинку депутата Закарпатської облради. Від вибуху ніхто не постраждав, але було пошкоджено майно потерпілого. Сума завданих збитків установлюється.

Підозрюваного затримали 28 січня. В його особистих речах правоохоронці знайшли гранату РГД-5.

“Викриття правопорушення прокурорами здійснено спільно зі слідчими СУ ГУ Нацполіції Закарпаття та спецпризначенцями КОРДу”, – резюмували в прокуратурі.

Як ми вже писали, 15 грудня на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав три гранати прямо під час засідання сесії. Внаслідок вибухів постраждали 23 людини включно із підозрюваним. Постраждалі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Депутат Керецьківської сільської ради, який підірвав гранати, отримав підозру в скоєнні теракту.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button