Україна

Вибух газу у Запоріжжі – На відновлення будинку виділили майже 1,5 млн грн – 1News

Вибух газу у багатоповерхівці у Запоріжжі
ДСНС

Гроші спрямують на відновлення несучих конструкцій будинку

У Запоріжжі на відновлення будинку, у якому наприкінці січня стався вибух газу, виділили 1,45 млн грн. Відповідне рішення ухвалили на сесії Запорізької міської ради, повідомляє “Укрінформ”.

Гроші спрямують на відновлення несучих конструкцій будинку. 

“Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради доручено збільшити видатки по заходу “Комплекс ремонтно-будівельних робіт, направлених на поліпшення експлуатаційних показників житлового фонду” у розмірі 1 млн 450,000 тис. грн на виконання проєктних робіт по об’єкту “Капітальний ремонт з відновленням несучих конструкцій, які постраждали внаслідок вибуху у житловому будинку №43 на вул. Франка”, – йдеться у повідомленні.

1News за темою: Вибух у Кропивницькому: Частина мешканців повернулась у квартири

Нагадаємо, вибух газу в житловому будинку в Запоріжжі стався вранці 28 січня. Вибухнуло у квартирі на другому поверсі чотириповерхового будинку. Внаслідок цього загинула одна людини, ще двоє осіб травмовані. Рятувальники евакуювали з будинку 15 людей. Згодом у лікарні померла ще одна жінка, у неї було 80% опіків тіла. 

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею “Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки”.


Джерело

Back to top button