Україна

Вторгнення РФ в Україну – у Києві неможливо придбати квитки у західному напрямку – 1News


Фото з відкритих джерел

Великі скупчення людей – біля кас, де продають квитки

На головному залізничному вокзалі Києва зараз людно: частина потягів прибуває зі спізненням, окремі – скасовані. На вокзалі є чимало іноземців, які після невдалих спроб купити квитки на потяги пропонують водіям будь-які гроші, щоб тільки виїхати з української столиці.  Про це в ефірі на “UKRlive” під час включення повідомив кореспондент Андрій Лащ.

https://www.youtube.com/watch?v=-gKU-f68_yg

Як повідомив кореспондент, на центральному залізничному вокзалі у Києві зараз багато людей, великі скупчення – біля кас, де продають квитки.

1News за темою: В Офісі президента назвали дві тактичні цілі Росії

“Ми знаємо, що усі потяги, які курсують у прифронтові міста, курсують з певною обмеженою швидкістю. Однак, як заявляють у Міністерстві інфраструктури і транспорту, майже всі потяги від’їжджають до пункту призначення за розкладом. Є тільки проблеми у харківському напрямку. Швидкісний потяг до Харкова було скасовано. Крім того, було скасовано потяг із Запоріжжя до Києва. Тут постійно повідомляють через гучномовець, наскільки зараз затримуються потяги з того чи іншого міста або в те чи інше місто. Стало відомо, що потяг із Покровська до Києва скасовано, він не прибуде”, – сказав Андрій Лащ.

Кореспондент розповів, що на залізничному вокзалі зараз перебуває багато іноземців. Вони приходять і намагаються купити квитки на потяги, які прямують на Захід України, проте зазнають невдачі.

“Вони намагаються штурмувати водіїв. Двічі підходили і до нашого водія, який чатує на бусі під вокзалом, і пропонували будь-які гроші, аби лише вибратися з Києва”, – зазначив Андрій Лащ.

1News за темою: У Херсонській області підірвали міст. Фото, відео

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні вводять воєнний стан у зв’язку із вторгненням Росії на територію України.

Україна прийняла рішення розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Про це під час брифінгу в ОП заявив президент України Володимир Зеленський.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button