Україна

Вторгнення РФ в Україну – На виїздах із Києва утворилися кілометрові затори – 1News

Затори в Києві
Фото з відкритих джерел

Багато жителів столиці хочуть виїхати, щоб убезпечити свої сім’ї

У Києві на багатьох виїздах утворилися кілометрові затори. Громадяни намагаються покинути місто. Представники столичної міської адміністрації просять не вдаватися в паніку і залишатися вдома. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Найбільш завантаженими є південні і західні напрямки. Крім того, великі затори фіксуються на Обухівському, Житомирському, Варшавському напрямках. Також скута пробка і Велика Окружна.

Геращенко зазначив, що багато жителів Києва хочуть виїхати, щоб убезпечити свої сім’ї.

За його словами, залишати Київ саме зараз не рекомендується.

“Ви просто витратите багато годин стоячи в пробках і нервуючи. Будь ласка, дотримуйтесь правил дорожнього руху. Оскільки ймовірність загинути на дорозі у багато разів більше, ніж від російського вторгнення. Якщо ви, водій, потрапили в ДТП без жертв і травм, будь ласка, обміняйтеся телефонами з іншим водієм і не загороджуйте дорогу тим, хто хоче проїхати”, – наголосив він.

На виїздах із Києва утворилися великі пробки

Скріншот

1News за темою: З Донецької та Луганської областей евакуювали 3 100 українців

Як повідомлялося раніе, агресор почав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

Повітряні Сили Збройних Сил України відбивають повітряний напад загарбника. Сили оборони держави перебувають у повній бойовій готовності, зайняли і утримують оборонні позиції. Ситуація контрольована.

Небо над Україною закрито. 

З 5:30 24 лютого 2022 року в Україні оголошено військовий стан строком на 30 діб.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button