Україна

Вторгнення РФ – українців просять розповсюджувати дані про дії росіян – 1News


Фото з відкритих джерел

Зокрема дані необхідно брати із офіційних сторінок українських відомств

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав громадян поширювати у соцмережах інформацію щодо будь-яких дій російських військ проти України. При цьому дані необхідно брати лише з офіційних сторінок українських відомств. Про це йшлося у заяві очільника відомства.

“Звертаюся до усіх громадян України та української діаспори. Беріть ці факти і поширюйте їх через соцмережі. В першу чергу – серед російських користувачів. Щоб громадяни РФ бачили, що вони підтримують”, – закликав він.

Водночас, глава Міноборони зазначив, що докази злочинів російських окупаційних військ публікуються на офіційних ресурсах і сторінках у соцмережах:

  • Міністерства оборони;
  • Збройних Сил України;
  • Міністерства внутрішніх справ;
  • Державної служби з питань надзвичайних ситуацій;
  • Державної прикордонної служби;
  • інші органи влади та самоврядування.
1News за темою: У Києві втретє за день лунають сирени: Людям рекомендують негайно йти до укриття

“Важливо поширити згадані факті в італійському, німецькому та угорському медіапросторі, а також серед журналістів та посадових осіб європейських країн. Усі, хто знає відповідні мови ви наша зброя”, – підкреслив Резніков.

Також він закликав показати світу і самим громадянам Росії, що російські війська обстрілюють мирні міста, вбивають жінок та дітей і “що усі, хто мовчить, стають спільниками вбивць”.

“Нам вже вдалося зламати плани російських окупантів. Тепер важливо знищити морок брехні, який створює Кремль. І це буде кінцем серійного вбивці і ґвалтівника, який атакує сусідів. А ті, хто заважає Україні боротися чи блокує санкції проти держави-вбивці – забруднюють свої руки кров’ю невинних людей”, – додав глава відомства.

1News за темою: Український герой пожертвував собою під час підриву Генічеського автомобільного мосту

За його словами, лише в Києві вже 18 тисяч автоматів та відповідний боєкомплект, які вже роздано і продовжують роздаватися бійцям Сил ТрО протягом вчорашнього і сьогоднішнього дня.

При цьому, Резніков анонсував військову допомогу від країн-партнерів.

“Невдовзі ми отримаємо додаткове посилення у вигляді сучасної зброї та інших ресурсів від наших партнерів”, – заявив він.

1News за темою: Активні військові дії: Мешканців столичної Оболоні закликають не виходити на вулиці

Як повідомлялося раніше, тероборона Збройних сил України закликала громадян ставати на захист міст і сіл від російських загарбників за “спрощеною” процедурою. Для запису необхідно мати при собі паспорт та код.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button