Україна

Вторгнення РФ – У Росії розпочалися акції протесту проти війни з Україною – 1News

Акції протесту поширилися на всю територію Росії


ОВД-Інфо

З самого ранку в Москві виходили на поодинокі пікети проти війни, які переросли в масові акції протесту в інших містах Росії. Про це повідомляє “АрміяInform”.

Зазначається, що у Москві на Пушкінській площі поліція затримала кількох учасників поодиноких акцій протесту проти війни з Україною. Серед затриманих – правозахисники та активісти.

“Активісти тримали плакати з написами: “Школи та лікарні замість бомб та снарядів”, “Руки геть від України”, “Геть влада чекістів”, “Росія, не чіпай Україну”, “Ні війні з Україною”, “Немає виправдання війні”, – йдеться в повідомленні.

Вже пізніше акції протесту поширилися на всю територію Росії. Наразі крізь інформаційну блокаду, яку влаштував путинський режим, проривається інформація про масові протести в Тюмені та Новосибірську.

1News за темою: Російська спецоперація не досягла своєї цілі, – Подоляк

За оцінкою правозахисників “ОВД-Інфо”, вже як мінімум 150 осіб затримали на акціях проти війни.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський повідомив, що українська армія, прикордонники, сили поліції та спеціальних служб призупинили атаки Росії, діє оперативна пауза. При цьому голова держави додав, що наразі найбільша проблема на Півдні України.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button