Україна

Вторгнення РФ – Навчальний процес в Україні призупиняють на два тижні – 1News

З метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу МОН направило листа з відповідною рекомендацією керівникам департаментів освіти і науки


Фото з відкритих джерел

Міністерство освіти і науки рекомендує припинити освітній процес в усіх закладах освіти та оголосити канікули на два тижні. Про це повідомив очільник МОН Сергій Шкарлет у Telegram.

“З метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу сьогодні направлено листа керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій і керівникам закладів фахової передвищої та вищої освіти з рекомендацією щодо припинення освітнього процесу в усіх закладах освіти та оголошення канікул на два тижні”, – написав Шкарлет.

Міністр також просить не панікувати та слідувати рекомендаціям державних і місцевих органів влади, а також правоохоронців.

1News за темою: Що робити під час артилерійського чи ракетного обстрілу: Інструкція від СБУ

Нагадаємо, нещодавно у Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли, як заспокоїти тривожну людину. У складний час потрібно підтримувати тих, хто відчуває більшу тривогу ніж ми. Для цього достатньо просто щиро говорити про те, що відчуваєте, провести час разом і в жодному разі не знецінювати почуття інших.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button