Україна

Вторгнення РФ – Експерт пояснив, чому наразі не можна говорити про війну між Україною та РФ – 1News

За словами експерта, наразі на сході України немає регулярної російської армії


Фото з відкритих джерел

Наразі повномасштабної війни між Україною та Росією бути не може. Про це в ефірі “Першого Незалежного” заявив юрист Михайло Міщанюк.

“Ми живемо в королівстві кривих дзеркал. Якби у нас була війна з Росією, то, як мінімум, у нас був би воєнний стан, у нас був би розрив усіх дипломатичних зв’язків. У нас би не було збільшення загального товарообігу за 2021 рік з Росією на 21%, ми б не торгували усіма товарами в Європі”, – сказав Міщанюк.

https://www.youtube.com/watch?v=GyZKtysgf2M

За словами експерта, наразі на сході України немає регулярної російської армії. “Я відповідально про це заявляю як людина, яка в 2014 році, коли це все почалося, був на сході і бачив своїми очима. Був під Донецьким аеропортом, був під Трьохізбенкою і Горлівкою. Немає там регулярних російських військ, це все брехня, це все пропаганда, щоб грабувати, щоб займатися контрабандою і заробляти величезні гроші на війні і крові. Так, там є ПВК, там безумовно є підтримка озброєнням з Росією, інструкторами, це гібридна війна. І коли були ось ці котли – Іловайськ, Дебальцеве, туди заходили росіяни, але знову ж таки не кадрові, не кадрові військові, не кадрові частини, батальйони, а заходили ПВК – приватні військові компанії, і ці котли були організовані з їх допомогою”, – повідомив Міщанюк.

1News за темою: Папа Римський назвав “безумством” можливу війну в Україні

Нагадаємо, нещодавно західні ЗМІ випустили кілька матеріалів про можливе вторгнення Росії в Україну. Деякі медіа відзначали, що Росія планує в лютому провести масштабні навчання із застосуванням засобів доставки ядерної зброї, інші – називали передбачуване число жертв (якщо напад все ж відбудеться). Детальніше про це – читайте в нашому матеріалі. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button