Україна

Вступ до ЄС – Дуда заявив, що Україна заслуговує статус держави-кандидата на членство в Євросоюзі – 1News

Як зазначив президент Польщі, задля досягнення цієї мети буде зроблено все можливе

Президент Польщі Анджей Дуда


Фото з відкритих джерел

Україна має отримати статус держави, що є кандидатом на вступ до Європейського Союзу. Про це сказав президент Польщі Анджей Дуда на спільній зустрічі з президентами України та Литви Володимиром Зеленським і Гітанасом Науседою. Трансляцію вів телеканал “Перший Незалежний”.

“Агресія Росії мусить зустріти рішуче багатостороннє рішення міжнародної спільноти, зокрема серйозні санкції. Немає місця на створювання зон впливу у сьогоднішньому світі. Україна заслуговує на те, щоб отримати статус держави, що кандидує до Європейського Союзу. Разом з президентом Ґітанасом Науседою будемо робити все, що в наших силах, щоб досягти цієї мети”, – сказав Дуда.

1News за темою: Поки немає дати вступу України до ЄС, – Єврокомісія

https://www.youtube.com/watch?v=8giKicfN5n4

Нагадаємо, президенти України, Польщі та Литви Володимир Зеленський, Анджей Дуда та Ґітанас Науседа підписали спільну заяву у звʼязку з визнаням та рішеням РФ ввести війська в так звані “ЛНР” і “ДНР”. При цьому президент України подякував очільникам Литви та Польщі за підтримку у непростий час.

Раніше повідомлялося, що в Україну для участі у саміті “Люблінського трикутника” прибули президент Польщі Анджей Дуда та президент Литви Ґітанас Науседа. Очікувалося, що вони обговорять безпекову ситуацію у нашому регіоні.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button