Світ

У РФ генерала звільнили після доповіді про проблеми на фронті – ЗМІ

У РФ генерала звільнили після доповіді про проблеми на фронті - ЗМІ

Фото: theins.ru

Генерал-майор Іван Попов був звільнений за доклад Валерію Герасимову

Командувач 58-ї армії розповів “на самому верху” про реальний стан справ в армії, після чого його в один день звільнили.

У Росії генерал-майор Іван Попов із позивним “Спартак” заявив, що його звільнили після доповіді вищому керівництву про проблеми армії. Про це у середу, 12 липня, повідомило видання The insider.

Зазначається, що в Telegram-каналі депутата, члена комітету Держдуми РФ з оборони Андрія Гурульова з’явилося аудіоповідомлення нібито командувача 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС Росії генерал-майора Івана Попова з позивним “Спартак” до військових.

Голос на аудіо, який звертається до солдатів “мої улюблені гладіатори”, каже, що його “по-зрадницьки і підло” звільнили після того, як він “на самому верху” висловився про проблеми в армії.

Так, голос на аудіо найгострішими проблемами окупаційної армії назвав відсутність контрбатарейної боротьби, станцій артилерійської розвідки, масову загибель і каліцтва солдатів від артилерії противника.

За словами Попова, він висловився про всі проблеми на “найвищому рівні − відверто, гранично жорстко”. І потім за один день “сліпили наказ міністра оборони”, вивели його з розташування і його “позбулися”.

“Нас ударив з тилу наш старший начальник, по-зрадницьки і підло обезголовивши армію в найважчий і найнапруженіший момент”, − заявив начебто російський генерал-майор.

Раніше повідомлялося, що у РФ матір загиблого строковика звинуватили в “дискредитації” армії.

Відкат на 50 років. Як армія РФ деградує у війні

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button