Україна

Вперше за більш ніж рік із неволі повернулися бійці Азову


Вперше за більш ніж рік із неволі повернулися бійці Азову

У бригаді Азов розповіли, скільки військових досі лишаються в полоні. Йдеться про більш ніж 900 бійців.

Під час сьогоднішнього обміну військовополоненими було звільнено 15 бійців Азову. Про це повідомляє Telegram-канал 12-ї бригади спеціального призначення Азов.

“Вперше за більш ніж рік із неволі повернулися бійці Азову. 4 побратими та 11 посестер провели понад два роки в полоні й сьогодні зустрілись із рідними. Ми дякуємо президенту України Володимиру Зеленському, СБУ, МВС, ГУР та всім, хто доклав зусиль для того, щоб азовці повернулися додому”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для кожного бійця бригади, яка зараз тримає лінію оборони на одному з найважчих напрямків, повернення побратимів з полону – найбільша мотивація.

“Сьогодні більш ніж 900 бійців Азову залишаються в полоні. Ми боротимемось за кожного з них, пам’ятаємо про всіх і повернемо кожного на рідну землю. Надалі ми сподіваємося на систематизацію процесу звільнення з полону військовослужбовців 12-ї бригади Азов”, – зазначили в бригаді.

Нагадаємо, сьогодні відбувся черговий обмін військовополоненими. Додому повернулися 49 людей – воїни Збройних мил України, бійці Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільні люди

Також повідомлялося, що у результаті 56-го обміну військовополоненими з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вдалося повернути 23 жінки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + seventeen =

Back to top button