Україна

Воєнний стан – найбільші мережі магазинів оприлюднили інформацію щодо своєї роботи – 1News

Продуктові магазини


Фото з відкритих джерел

Мережа АТБ працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі

Найбільші українські мережі супермаркетів продовжують працювати після нападу Росії на Україну. У магазинах спостерігаються великі черги, і деякі сьогодні вирішили закритися раніше. Про це йдеться в посиланнях на заяви мереж та їхніх власників.

Зокрема, співвласник мережі АТБ Валерій Бондар повідомив, що мережа працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі.

“Магазини торговельної мережі “АТБ” забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особовим контролем”, – написав він.

У мережі NOVUS повідомили, що продовжують працювати і роблять все можливе, щоб забезпечувати продуктам. Водночас сьогодні магазини закриються о 21 годині замість звичайних 23 годин.

У мережі “Сільпо” роблять все, щоб сьогодні максимум супермаркетів працював у звичайному режимі.

“Ми працюємо над тим, щоб постачати товари з наших розподільчих центрів. Ми на зв’язку з виробниками, щоб забезпечити постійні поставки продукції. А також на зв’язку з ТРЦ, щоб навіть при закритті торгового центру, ми відкрили “Сільпо”, – йдеться в публікації.

Мережа Епіцентр продовжує роботу. “Ми робимо все від себе залежне задля забезпечення безпеки відвідувачів та персоналу”, – сказали в компанії.

Співвласник Rozetka Владислав Чечоткін заявив, що інтернет-магазин працює та робить все, щоб продовжувати роботу. “На сьогодні ми не все і скрізь зможемо доставити, але боротимемося за це”, написав він.

1News за темою: Відділення Укрпошти 24 лютого не працюють, “Нова Пошта” працює місцями

Нагадаємо, онлайн-банкінг “Приват24” та “Приват24” для бізнесу, мережа самообслуговування працює в режимі 24/7. Відділення “ПриватБанку” працюють в тих населених пунктах, в яких немає загроз для здоров’я й життя працівників та клієнтів. Безготівкові розрахунки працюють без обмежень.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button