Україна

Ворожка допомогла адвокату видурити 300 тис. доларів у директора медцентру


Ворожка допомогла адвокату видурити 300 тис. доларів у директора медцентру

Директор медцентру є фігурантом кримінального провадження, зареєстрованого за фактами розкрадання й легалізації понад 15 млн грн бюджетних коштів.

Ворожка з Тернопільщини обіцяла директору медичного центру на Буковині за 300 тисяч доларів допомогти закрити кримінальну справу із залученням київського адвоката, але зрештою обоє отримали підозру в шахрайстві. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Зазначається, що директор медцентру є фігурантом кримінального провадження, зареєстрованого за фактами розкрадання й легалізації понад 15 млн грн бюджетних коштів.

Повідомляється, що ворожка розповіла директору медцентру про знайомства серед впливових осіб, які за гроші зможуть допомогти злагодити справу, а також порекомендувала скористатися послугами її знайомого адвоката.

Директор медцентру звернувся до адвоката з Києва, який мав представляти його зінтереси під час розслідування, і адвокат за грошову винагороду пообіцяв вплинути на представників правоохоронних органів, але правоохоронці затримали адвоката під час отримання частини грошей – 10 тисяч доларів.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні до правопорушень особи.

Нагадаємо, на Одещині бізнесмен намагався підкупити працівників СБУ.

Раніше у Вінниці затримали шахрая, який називав себе працівником СБУ. Він пропонував чоловікам свою “допомогу” в ухиленні від призову.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button