Україна

Ворога відкинули з першої лінії оборони Херсонщини


Українські війська два тижні поспіль демонструють перевагу над супротивником по всій лінії фронту в регіоні, заявив радник голови ОВА Сергій Хлань.

 
ЗСУ відкинули окупантів з першої лінії оборони на Херсонщині. Про це повідомив радник голови Херсонської військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі телеканалу Еспресо.
 
“ЗСУ відкинули окупанта з першої лінії оборони, непохитністю якої вони хизувалися. Зараз ворог зміцнюється на другій та третій лінії оборони”, – уточнив Хлань.
 
За його словами, українські військові завдавали точних ударів по російських складах, які перебувають у тилу.
 
“У Новій Каховці три рази поспіль було точне потрапляння по складах з боєприпасами ворога. Біля Софіївки біля села Давидів Брід були контрнаступальні дії. Там ворог закріплюється на узбережжі річки Інгулець”, – зазначив радник голови ОВА.
 
Він також додав, що два тижні поспіль ЗСУ демонстрували перевагу над противником у Херсонській області.
 
“По всій лінії фронту ми мали перевагу два тижні. Це координувалося разом із партизанським рухом, який посилюється на окупованій Херсонщині та діє разом із ЗСУ. Двотижневі перемоги дають впевненість, що, отримавши важке озброєння, яке необхідне для контрнаступу, ми почнемо звільняти нашу рідну землю”, – наголосив Хлань.
 
Раніше радник голови ОВА заявив, що тактичні успіхи української армії щодо просування у бік Херсона можуть перерости у повноцінний контрнаступ.
 
ЗСУ наближаються до Мелітополя та Херсона – мер
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button