Україна

Ворога відкинули на Таврійському напрямку – ЗСУ


Ворога відкинули на Таврійському напрямку - ЗСУ

Лише за останню добу наші артилерійські підрозділи виконали 1200 вогневих завдань. Ворог втратив понад три сотні бійців.

Українські війська зберігають просування на Таврійському напрямку. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський в Telegram у вівторок, 29 серпня.

“Маємо просування на Таврійському напрямку. Ворога відкидаємо”, – написав він.

За даними командувача, лише за останню добу наші артилерійські підрозділи виконали 1200 вогневих завдань на Таврійському напрямку. За останню добу втрати ворога становили 327 осіб (вбито – 91, поранено – 235, полонений – 1).

Також ворог втратив 34 одиниці військової техніки: чотири танки, вісім ББМ, три артилерійські системи та міномети, одну РСЗВ, 16 одиниць автомобільної та дві одиниці спеціальної техніки.

Також було знищено два склади боєприпасів і три пункти управління ворожими військами.

Нагадаємо, сьогодні зранку Генштаб повідомив, що ЗСУ здобули успіх на напрямках Новоданилівка – Вербове. Вони закріплюються на досягнутих рубежах та завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях росіян, а також здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ визволили Роботине у Запорізькій області і рухаються далі. На Бахмутському напрямку протягом минулого тижня було деокуповано ще 1 кв. км території.

Сили противника відступають на півдні – Гуменюк

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button