Україна

Ворог знову обстріляв Сумщину


Ворог знову обстріляв Сумщину

Російські військові регулярно обстрілюю прикордоння, руйнуючи при цьому об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки.

Росіяни протягом дня тричі обстріляли Сумщину. Усього було зафіксовано 16 прильотів. Про це у понеділок, 1 серпня, повідомив голова ОВА Сумщини Дмитро Живицький.
 
“Сьогодні протягом дня росіяни здійснили три обстріли прикордонних громад області, зафіксовано 16 прильотів”, – заявив Живицький.
 
Він зазначив, що близько 12.00 був артилерійський обстріл Білопілля, після 14.00 – ворог здійснював мінометний обстріл Хотинської громади, а ввечері – з 18.20 до 19.30 – продовжувався артилерійський обстріл Есманської громади.
 
“На щастя, у всіх випадках без жертв та руйнувань”, – заявив Живицький.
 
Нагадаємо, що в ніч на 1 серпня війська РФ вкотре завдали ударів по Миколаєву. Було пошкоджено понад 70 житлових будинків, приміщення травматичного пункту однієї з лікарень, гуманітарний склад з медичними препаратами. Серед цивільних є загиблі та постраждалі. Їхня кількість уточнюється.
 
А на Донеччині через обстріл загинуло троє людей – двоє у Бахмуті та одна особа – у Соледарі. Поранення отримали 16 мешканців Донбасу.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button