Україна

Ворог здійснив понад 30 атак біля Покровська – Генштаб


Ворог здійснив понад 30 атак біля Покровська - Генштаб

Росіяни активно застосовують авіацію, як бомбардувальну, так і штурмову. На цей час завдано шість авіаударів.

Від початку поточної доби на фронті відбулося 79 бойових зіткнень. Найактивніше ворог атакує на Покровському напрямку, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у понеділок, 17 червня.

Так, на Харківському напрямку відбулося п’ять боїв. Окупанти не полишають спроб прорвати оборону біля Вовчанська та Липців – тривають бойові дії.

На Куп’янському напрямку від початку доби вже відбито сім ворожих атак поблизу Синьківки, Піщаного та Степової Новоселівки, ще дві – тривають.

“Жорсткі бої точаться на Лиманському напрямку. Станом на 16:00 в районах Торського, Тернів і Макіївки відбулося сім бойових зіткнень. Ще дві ворожі атаки тривають біля Греківки”, – йдеться у повідомленні.

На Краматорському напрямку ворог провів чотири атаки неподалік Григорівки, Кліщіївки та Нового. Дві з них тривають.

На Покровському напрямку противник уже 32 рази намагався прорвати оборону ЗСУ неподалік Євгенівки, Новоолександрівки, Новоселівки Першої, Сокола, Уманського та Яснобродівки.

“Більш як половина зіткнень від загальної кількості боїв на цьому напрямку ще тривають. Російські терористи для підтримки наступальних дій активно застосовують авіацію, як бомбардувальну, так і штурмову. На цей час завдали загалом шість авіаударів”, – зазначили у Генштабі.

Також ворог наростив до дев’яти кількість атак на Курахівському напрямку. Шість відбили наші захисники. Біля Красногорівки окупанти продовжують тиснути – йдуть бої у трьох локаціях.

На Времівському напрямку противник чотири рази штурмував позиції ЗС поблизу Старомайорського, Водяного й Урожайного. Наразі наші воїни відбивають дві атаки.

На інших напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо, за добу 16 червня на фронті було знищено майже 1100 окупантів. Загальні бойові втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року наближаються о 530 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − 6 =

Back to top button