Україна

Ворог завзято атакує у бік Бахмута – Гайдай


Ворог завзято атакує у бік Бахмута - Гайдай

Минулої доби окупанти завдали двох потужних ракетних ударів по Луганській області і продовжують штурми, незважаючи на втрати.

Війська РФ зазнають значних втрат, проте завзято атакують із Попаснянського напрямку у бік Бахмута. Про це 2 серпня повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“Окупанти зосередили основні сили на Бахмутському напрямку. Але шлях до міста проходить через міцну оборону ЗСУ на Луганській землі”, – наголосив губернатор.

За словами голови ОВА, у росіян “порушено морально-психологічний стан” через те, що їхній наступ не має очікуваного успіху.

“Після отримання ЗСУ далекобійної артилерії окупантам тепер важко засинати, тому що можна не побачити світанку. Як учора в Первомайську. Або знайти лише попіл замість складу зі зброєю. Крім того, вони щодня втрачають бійців та техніку під час своїх численних атак”, – зазначив Гайдай.

За добу 1 серпня ворог завдав двох потужних ракетних ударів – всього було випущено вісім ракет. Також зафіксовано чотири авіаудари по населених пунктах області.

“Сім разів росіяни використали артилерійську підтримку, ще двічі використовували міномети, залучали танки”, – уточнив голова Луганщини та додав, що ЗСУ відбили атаки.

Раніше повідомлялося, що війська РФ зосередили зусилля на Бахмутському та Авдіївському напрямках, йдуть бої в районі Бахмута та Зайцевого.

РФ місяць не може захопити маленьку частину Луганщини – голова ОВА


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button