Україна

Ворог п’ять разів за добу вдарив по Харкову – ОВА


Ворог п ять разів за добу вдарив по Харкову - ОВА

Постраждали Холодногірський та Салтівський райони міста, а також населені пункти Харківської області.

Минулої доби російські окупаційні війська завдали п’ять ракетних ударів по інфраструктурі Харкова. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Після опівночі окупанти вдарили по Холодногірському та Салтівському районах міста. Попередньо – знову застосували ракети комплексу С-300. Пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та приміщення на території виробництва. Наразі постраждалих немає”, – уточнив він.

За даними прокуратури, атака велася з території Бєлгородської області.

Крім того, ворожих обстрілів зазнали Харківський, Ізюмський, Чугуївський і Богодухівський райони області.

“Після другої години ночі від кількох ударів окупантів постраждали дві жінки в Дергачівській громаді Харківського району. Постраждалих госпіталізували з вибуховими та осколковими пораненнями. Були пошкоджені приватні будинки та господарські споруди, виникли пожежі”, – наголосив Синєгубов.

Голова ОВА додав, що протягом доби медики госпіталізували двох людей у ​​Чугуївському районі, одну – у Харківському, трьох (зокрема дворічну дитину) – в Ізюмському.

Нагадаємо, вночі 7 вересня окупанти завдали двох ракетних ударів по Немишлянському району Харкова і одного – по місту Зміїв.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button