Україна

Ворог посилив обстріли Запорізької області, є поранені


Ворог посилив обстріли Запорізької області, є поранені

Росіяни атакували населені пункти 86 безпілотниками та здійснили понад 500 обстрілів з РСЗВ і артилерії.

За минулу добу російськіц агресори посилили обстріли Запорізької області і поранили двох людей. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram, 24 лютого.

“У селі Таврійське ворог поцілив у приватний будинок. Постраждала молода сімейна пара – 26-річний чоловік та 28-річна жінка. Подружжя у лікарні. Загалом за добу ворог  наніс 614 ударів по 11 населених пунктах регіону”, – написав він.

За даними ОВА, окупанти атакували 86 безпілотниками Гуляйполе, Малинівку, Роботине, Малу Токмачку, Новоданилівку та Новоандріївку, здійснили 46 РСЗВ-обстрілів Роботиного й Малої Токмачки, а також вгатили 12 авіаснарядами по Оріхову, Новоданилівці, Роботиному та Малій Токмачці.

Окрім того, 470 артобстрілів прийшлися по території Таврійського, Оріхова, Преображенки, Роботиного, Малинівки, Новоданилівки, Степногірська та інших прифронтових міст і сіл.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували південні області дронами-камікадзе. Повітряні сили збили всі 12 БПЛА, але від падіння уламків в Одесі є жертви.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button