Україна

Ворог наростив корабельне угруповання у Чорному морі


Ворог наростив корабельне угруповання у Чорному морі

У ніч на тридцяте липня в Чорному морі було лише два ракетні і два великі десантні російські кораблі.

Російські окупанти збільшили корабельне угруповання. На даний час 14 кораблів маневрують уздовж узбережжя Криму у бік Анапи. Про це у суботу, 30 липня, повідомляє оперативне командування Південь.
 
“Корабельне угруповання ворог різко збільшило, очевидно, намагаючись похвалитися своєю присутністю в день свого ж флоту. Але ці 14 бойових кораблів маневрують у ракето безпечних районах уздовж узбережжя Криму у бік Анапи.
 
На чергуванні та виготовленні чотири ракетні та чотири десантні кораблі. 32 ракети “Калібр” споряджені як ракетна загроза з моря”, – сказано в повідомленні.
 
В Оперативному командуванні закликали українців серйозно ставитись до сигналів повітряної тривоги.
 
“Пам’ятайте про ракетну небезпеку з моря, з неба та з тимчасово окупованих територій, прислухайтеся до сигналів тривог, дійте спритно і швидко. Не дозволяйте ворогові маніпулювати вашою свідомістю і поширювати паніку, дотримуйтесь інформаційної гігієни”, – зазначили вони.

Як повідомлялося, 29 липня російські окупанти вчинили теракт у в’язниці в Оленівці, де утримували полонених українських військових, у тому числі з Азова. Загинули 53 людини, ще десятки зазнали поранень.

Пізніше посольство РФ у Великій Британії заявило, що українські військовослужбовці з полку Азов “заслуговують на принизливу смерть” – повішення. Повідомлення із закликом опубліковано у Twitter російського посольства.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button