Україна

Ворог нарощує атаки біля Вовчанська – Генштаб


Ворог нарощує атаки біля Вовчанська - Генштаб

ЗСУ контролюють ситуацію та виснажують російські війська вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

З початку поточної доби на фронті відбулося 60 бойових зіткнень. Ворог переважно тисне на Покровському напрямку, але став більше атаквати і біля Вовчанська, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у суботу, 15 червня.

“Агресор збільшив кількість атак на Харківському напрямку до п’яти за сьогодні. Бої тривають в районі Вовчанська. Також в цьому районі ворог застосував КАБи з території Бєлгородської області”, – йдеться у повідомленні.

На Краматорському напрямку загальна кількість ворожих спроб просунутися наразі дорівнює трьом. Активні бойові дії зараз не ведуться.

На Покровському напрямку тривають дев’ять боєзіткнень в районах Новоолександрівки, Калинового, Новоселівки Першої. За сьогодні уже 24 рази ворог намагався тиснути на цьому напрямку за підтримки авіації, зокрема бомбардував КАБами райони Новогродівки, Олександрополя, Мирного, Желанного, Євгенівки, Новоселівки Першої та Карлівки. Напрямок залишається найгарячішим.

На Курахівському напрямку триває бій в районі Красногорівки. Наразі тут нараховується уже сім боєзіткнень з початку доби.

На Времівському напрямку ворог намагався атакувати вісім разів. Всі спроби виявилися безуспішними.

На Придніпровському напрямку закінчилась невдачею спроба агресора атакувати в районі Кринок.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

“Наші війська контролюють ситуацію та виснажують сили агресора вздовж всієї лінії бойового зіткнення”, – запевнили у Генштабі.

Нагадаємо, за добу 14 червня на фронті “відмінусували” понад 1000 російських військових. З початку війни загальні санітарні втрати країни-агресора РФ перетнули рубіж у 525 тисяч.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − 16 =

Back to top button