Україна

Ворог атакує Донеччину та Харківщину – Генштаб

Ворог атакує Донеччину та Харківщину - Генштаб

Фото: wikipedia.org

Військові РФ продовжують атакувати деякі регіони України

У Слобожанщині окупантами заблоковано виїзд із міста Буринь, у населеному пункті фіксується велике скупчення військової техніки.

Ворожі війська продовжують атакувати Донецький напрямок, Харківщину. ЗСУ дають їм відсіч. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу 2 квітня.

Зазначається, що на Сіверському напрямку триває переміщення підрозділів окупаційних військ у глиб Білорусі. Значна частина техніки пошкоджена та буксирується.

Крім того, серед збройних сил РФ поширюються панічні настрої через радіаційне опромінення особового складу підрозділів, що базувалися у Чорнобильській зоні. Населенню білоруського селища міського типу Брагін рекомендовано уникати контактів із російськими окупантами, що відійшли із забрудненої зони.

У Слобожанщині окупантами заблоковано виїзд із міста Буринь, у населеному пункті фіксується велике скупчення військової техніки. Триває блокада Путивля, місто оточене блокпостами ворога. У селищі Юр’єве Сумської області окупанти проводять рейди з метою перепису населення та пошуку зброї.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку продовжуються спроби захопити Маріуполь, блокувати Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасну, Троїцьке, Авдіївку, Мар’їнку та Красногорівку. Окупанти не мають успіху, зазнають втрат.

На Південнобузькому напрямку ситуація істотних змін не зазнала. Серед місцевого населення невизнаного Придністров’я поширюються чутки про примус особового складу збройних сил так званої ПМР до ​​участі у війні проти України.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ Молдови не підтвердило інформацію про мобілізацію військ РФ у невизнаному Придністров’ї.

Вторгнення Росії в Україну. Онлайн


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button