Україна

Ворог 74 рази штурмував позиції ЗСУ – Генштаб


Ворог 74 рази штурмував позиції ЗСУ - Генштаб

Українські бійці продовжують активно завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці.

Російські війська продовжують тиснути на позиції Сил оборони по всій лінії фронту. Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, опублікованому в Facebook в п’ятницю, 22 березня.

На Сіверському та Слобожанському напрямках російські війська продовжують зберігати свою присутність вздовж кордон.

“Ворожі війська проводять підрив, щоб запобігти розгортанню українських військ. Противник збільшує щільність мінних полів уздовж державного кордону в Бєлгородській області”, – йдеться в повідомленні.

На Куп’янському напрямку РФ двічі штурмувала українські позиції за підтримки авіації – обидва рази марні.

На Лиманському напрямку ворог атакував 11 разів з підтримкою з повітря, намагаючись прорвати лінію оборони України.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 15 атак ворога. На Авдіївському напрямку – 5. Найбільше бойових зіткнень відбулося на Новопавлівському напрямку – окупанти здійнили тут 25 атак на українські позиції з підтримкою з повітря.

На Оріхівському напрямку російські війська вісім разів атакували позиції Сил оборони. На Херсонському – штурмів не було.

Українські бійці продовжують активно завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснаження противника по всій лінії фронту.

21 березня ВВС України завдала авіаударів по семи зосередженнях військ, озброєння та військової техніки, а також по двох зенітно-ракетних системах противника.

Українські ракетні війська вдарили по артилерійській системі та двох системах протиповітряної оборони російських загарбників.

Як ми вже писали, за попередню добу, 21 березня, українські захисники ліквідували 870 ворожих солдатів, 35 артсистем, вісім танків і чимало іншої ворожої техніки.

У ЗСУ назвали напрямок, де ведеться більшість боїв

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button