Україна

ВООЗ може допомогти Кремлю психіатрами – Подоляк про звернення Лаврова

ВООЗ може допомогти Кремлю психіатрами - Подоляк про звернення Лаврова

Фото: president.gov.ua

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк

Глава МЗС РФ Сергій Лавров закликав ВООЗ вплинути на Україну, щоб наша країна припинила чинити опір під час війни.

 

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав відповідне прохання “дипломатичною деменцією”. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

 

“Тобто, “кокаїнові інтелектуали” з російського міністерства цілком серйозно пропонують міжнародній організації передати нам ультиматум: українці, до вас додому прийшли ґвалтівники та вбивці, тому ви тихенько станьте до стінок і чекайте, поки вони пограбують, убивають, гвалтують. А потім займуть частину вашого будинку і там невпинно бухатимуть. Чистий російський абсурд. Ось що означає дипломатична деменція”, – написав Подоляк.

 

Він також додав, що незабаром дипломатичні контакти Москви обмежаться Білоруссю, Еритреєю та гуманітарними організаціями, в яких можна буде нити: “Нехай вони складуть зброю, ну, будь ласка, інакше у нас нічого не виходить”.

 

“Єдине, чим ВООЗ може допомогти Кремлю, – це організувати належне колективне психіатричне обстеження. І запропонувати програми чуттєвої терапії. Безумовно, Київ може лише вітати подібні тріумфальні заходи”, – йдеться у повідомленні радника голови ОП.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button