Україна

“Вони вже винесли собі вирок”: Зеленський погрожує олігархам, які залишили Україну? – 1News

Ганна Шушкевич

Ганна Шушкевич

Журналіст


Global Look Press

Володимир Зеленський дав олігархам, які вилетіли з України у зв’язку зростаючою напруженістю і можливим “вторгненням” Росії, 24 години, щоб повернутися на батьківщину. При цьому Зеленський заявив, що вони вже “винесли собі вирок”. Правда, обмовився – що впливати на бізнес людей, які залишили країну, держава не може. Але суті це не змінює. Президент відкрито погрожує олігархам?

“І велика проблема з цими олігархами, впливати на бізнес ми не можемо і не будемо. Я вважаю, що свій вирок для себе вони вже зробили. Але вважаю, що вони повинні повернутися на свої підприємства, до десятків тисяч людей, які на них працюють і на державу”, заявив Зеленський.

Якщо це загроза, то як глава держави зібрався карати олігархів, які залишили Україну? Якими законами керуватиметься? Знову збере “телефонне” засідання РНБО, витре ноги об Конституцію і придумає привід? Це він може, безсумнівно. Тим більше, що глава держави, оточив себе людьми, під стать собі, для яких верховенство права, буква закону, права людини і Конституція України – не більше ніж порожній звук. Або буде по-тихому “кошмарити” їх бізнес, просто не дасть людям працювати. При чому, від таких дій, постраждають найбільше звичайні співробітники, для яких робота в тій чи іншій корпорації єдина можливість прогодувати сім’ю. Але Зеленському плювати на громадян своєї країни. Так що йому завадить і цього разу, підкріпити свій популізм незаконними діями? Нічого! Схема відпрацьована.

Анна Шушкевич

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах на сторінках PNK.TV

*Якщо Ви знайшли помилку в тексті 1News, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button