Україна

Vodafone купила телекомунікаційну компанію Ахметова

Група компаній Vodafone Україна повідомляє про завершення придбання 99,99% акцій Приватного акціонерного товариства «Фарлеп-Інвест», яке працює під брендом Vega, а також не менше 95% статутного капіталу ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ». Про це 1News повідомила прес-служба Vodafone.

ПрАТ «Фарлеп-Інвест» надає послуги фіксованого доступу до мережі інтернет і послуги фіксованого телефонного зв’язку. ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ» надає послуги фіксованого доступу до інтернету. ПрАТ «Фарлеп-Інвест» і ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ» володіють частотним ресурсом в діапазоні 2,3 ГГц (15 МГц в 6 регіонах), а також в діапазоні 2,5-2,7 ГГц.

«Vodafone Україна планує продовжувати здійснювати ті ж види господарської діяльності, які зараз здійснюють ПрАТ «Фарлеп-Інвест» і ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ». Метою покупки даних компаній для Vodafone Україна є подальший розвиток бізнесу в сфері телекомунікацій, зокрема послуг фіксованого зв’язку», – зазначається у повідомленні.

За даними аналітичної компанії YouControl, ПрАТ «Фарлеп-Інвест» входить в групу компанії СКМ, яка належить бізнесмену Рінату Ахметову.

Компанія надає телекомунікаційні послуги під брендом Vega. Компанія пропонує своїм клієнтам комплексні рішення в області широкосмугового доступу до мережі інтернет, телефонного зв’язку, інтернет телефонії, передачі і зберігання даних на віддалених серверах, як в Україні, так і за кордоном.

Back to top button