Україна

Внутрішній двір Київради відкрили для паркування всіх автомобілів

Внутрішній двір Київради відкрили для паркування всіх автомобілів на вихідних та у святкові дні. Про це повідомив депутат Київради Володимир Прокопів у своєму Телеграм-каналі.

«Всі ми знаємо, що у центрі столиці проблемно знайти місце для паркування. Це створює величезні незручності як для водіїв, так і для пішоходів. Щоб хоча б частково виправити ситуацію, я особисто був ініціатором рішення про відкриття внутрішнього двору Київради для паркування автомобілів всіх киян», – пише Прокопів.

Він зазначив, що у вихідні та святкові дні кожен охочий найближчим часом зможе паркувати авто у дворі Київської міської ради.

Залишати свій транспорт буде дозволено з 8:00 до 22:00.

На його думку, це «унікальний приклад відкритості влади, адже на території інших адміністративних будівель таких можливостей немає».

Цікаво, що ще у липні 2020 року Пропоків вже повідомляв про таку ініціативу. Тоді він зазначав, що Київрада підтримала проект рішення «Про особливості використання території у дворі комплексу будівель Київської міської ради у вихідні та святкові дні та деякі заходи щодо стимулювання електротранспортної інфраструктури». Мова йшла виключно про електромобілі.

Відтепер парковку Київради відкриють для всіх авто.

Back to top button