Україна

Внаслідок пожежі на Житомирщині загинули маленькі діти


Внаслідок пожежі на Житомирщині загинули маленькі діти

Причиною пожежі, ймовірно, став одяг, який загорівся біля печі, коли батьки ненадовго залишили дітей вдома самих.

Дві дівчинки, віком один та два роки, загинули під час пожежі в будинку с. Грабняк в Житомирській області, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій в неділю, 28 січня.

За попередньою інформацією, цього дня батьки з трьома старшими дітьми на деякий час пішли до сусідів, вдома залишилися двоє менших діток. Коли ж повернулися і відкрили двері веранди, то побачили у будинку дим, а в одній із кімнат на підлозі виявили дітей без свідомості. Їх винесли на вулицю і спробували привести до тями, але не вдалося.

Причиною пожежі, ймовірно, став одяг, який загорівся біля печі, коли батьки залишили дітей вдома самих. Дівчатка задихнулися димом та чадним газом.

“Дівчатка 2021 та 2022 р.н. загинули під час пожежі, що сталася сьогодні 28 січня у приватному житловому будинку в с. Грабняк Житомирського району. Ймовірно, загорілися речі та дитяче ліжко, що стояло впритул до груби”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері в суботу повідомлялося, що у Харкові, Полтаві та Кременчуці пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що на Полтавщині є влучання. Пізніше у місцевій ОВА показали фото наслідків ворожої атаки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button