Україна

Данілов прокоментував статтю про “план на випадок смерті Зеленського”


Данілов прокоментував статтю про план на випадок смерті Зеленського

РФ останнім часом активізувала інформаційні атаки та використовує задля своїх цілей західні ЗМІ, зазначив секретар РНБО.


Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час телемарафону розкритикував статтю Politico, у якій журналісти спробували спрогнозувати, як складатиметься управління державою у разі, якщо із президентом Зеленським щось трапиться.
 
“Те, що написано в цій статті, повна нісенітниця, по-перше. По-друге, не треба під час війни робити такі інформаційні вкиди. Навіть посади людей, які названі в цій статті, то журналісти взагалі не розуміють, про що йдеться”, – сказав він.
 
На думку Данілова, у матеріалі подана абсолютно некоректна інформація.
 
“Ніяких планів немає. Є президент країни, верховний головнокомандувач ЗСУ, який виконує свої обов’язки. Для чого це зробило поважне видання Politico, складно сказати, але ми можемо здогадуватися. У нас є Конституція, закон, і ми знаємо, як треба робити. Але робити так, як роблять деякі представники нашої країни, надаючи абсолютно невалідовану інформацію, це питання”, – підкреслив секретар РНБО.
 
Секретар РНБО також додав, що росіяни зараз щодня роблять інформаційні атаки на нашу країну, використовуючи ЗМІ західних країн.

Нагадаємо, напередодні американське видання Politico у своєму матеріалі План України, якщо Росія вб’є Зеленського заявило, що Україна має план на випадок загибелі президента в умовах протистояння російській воєнній агресії.

План на випадок загибелі Зеленського. Що у ньому?

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button