Україна

Влада РФ блокує евакуацію цивільних з Бєлгородської області – ЗМІ


Влада РФ блокує евакуацію цивільних з Бєлгородської області - ЗМІ

Перехоплення розмови місцевих жителів з напрямку населеного пункту Шебекіно Бєлгородської області свідчить, що серед людей зростає паніка.

Влада блокує евакуацію цивільних у Бєлгородській області, де продовжується рейд російських добровольців. Серед місцевих мешканців зростає паніка. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в українській розвідці.

Зазначається, що силовики оточили залізничний вокзал.

Перехоплення розмови місцевих жителів з напрямку населеного пункту Шебекіно Бєлгородської області свідчить, що серед людей зростає паніка.

“Карачанського обстріляли і таксистів обстріляли, не знаю, як наші їхатимуть. Так, залізничний вокзал уже оточили, все, вже нікого не пускають ні туди, ні назад. Нехай вони біля Прохорівки сходять”, – сказала місцева жителька.

Раніше повідомлялося, що росіяни виставляють більше людей на поліцейських постах у Бєлгородській області на тлі прориву кордону російськими добровольцями

Нагадаємо, 12 березня російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області РФ. У прориві кордону РФ брали участь Легіон Свобода Росії, Російський добровольчий корпус та добровольці Сибірського батальйону.

Згодом стало відомо, що ці добровольці контролюють російську територію площею понад 40 кв. км.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button