Україна

Влада Підмосков’я вирішила не відбудовувати Крокус Сіті Хол


Влада Підмосков я вирішила не відбудовувати Крокус Сіті Хол

У Crocus Group заявили, що перед ухваленням остаточного рішення потрібно дочекатися результатів експертиз будівлі: до їх завершення говорити про будь-які варіанти – передчасно.

Концертний зал Крокус Сіті Хол у підмосковному місті Красногорську, що згорів у результаті нападу терористів, відновлювати не будуть, повідомив російському пропагандистському виданню РИА Новости губернатор Московської області Андрій Воробйов.

За його словами, будувати новий майданчик для виступів замість знищеного також не планується.

“Концертного залу там більше не буде”, – підкреслив він.

Раніше Воробйов говорив, що на місці Крокус Сіті Холу висадять сквер або зимовий сад, який стане символом пам’яті та скорботи за загиблими, і ця ідея зараз обговорюється із власником – російським мільярдером Арасом Агаларовим.

Воробйов також заявляв, що можливе встановлення пам’ятника на цьому місці. Ідею створення паркової зони з меморіалом підтримали 57% жителів Москви та області, 24% виступили за відновлення концертного залу, решті важко з відповіддю, йшлося в результатах опитування, проведеного SuperJob.

У Crocus Group заявили, що перед ухваленням остаточного рішення потрібно дочекатися результатів експертиз будівлі: до їх завершення говорити про будь-які варіанти – передчасно.

Нагадаємо, теракт у комплексі CrocusCityHallу підмосковному Красногорську стався увечері 22 березня: кілька озброєних людей відкрили стрілянину по відвідувачах концерту та влаштували пожежу. За останніми даними, трагедія забрала життя 144 людей, ще 551 людина постраждала. 

Нагадаємо, понад 50% громадян Росії повірили в те, що відповідальність за теракт у підмосковній концертній залі Крокус Сіті Хол нібито лежить на українській владі. 

РФ бреше щодо участі інших країн утеракті – США

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × five =

Back to top button