Україна

Влада Львова дозволила працювати закладам громадського харчування

Влада Львова дозволила працювати закладам громадського харчування з 6: 00 до 23: 00. Після 23: 00 ресторани і кафе тепер не зможуть продавати алкоголь на винос, а Замовлення має видаватися на вулиці. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише 1news, посилаючись на 112ua.

Після 23:00 всі заклади громадського харчування повинні бути закритими, а замовлену продукцію вони можуть видавати через віконечко або іншим способом. Кур’єр або забирає їжу на доставку не повинен заходити всередину приміщення.

“Умовно, якщо людина хоче піти купити круасан або замовити каву, то матиме таку можливість. Однак у такого закладу не повинно бути скупчення”, – заявив заступник міського голови Андрій Москаленко.

Нагадаємо, 30 жовтня Львів перейшов у “червону” зону і посилює карантинні обмеження. Відзначається, що заклади громадського харчування продовжують роботу, тільки в разі 100% вакцинації всіх співробітників. Старші та Молодші класи йдуть на дистанційне навчання, а садочки продовжують роботу. Громадський транспорт працює, а водії, які виходять на рейси, повинні бути обов’язково вакциновані

Back to top button