Україна

Влада Києва закликає не купувати квартири у скандального забудовника на Осокорках

Столична влада закликає не купувати квартири в недобудованих будинках комплексу «Патріотика на озерах». Договір оренди землі зі скандальним забудовником «Контактбудсервіс» на Осокорках Київрада розірвала. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат, радник мера Києва Дмитро Білоцерковець, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

«Після розірвання договору оренди забудовник почав демпінгували і терміново продавати квартири в недобудованих будинках проекту «Патріотика на озерах». Мета цих шахраїв (забудовника і банку «Аркада») – втягнути в квартирну аферу якомога більше вкладників, щоб потім використовувати їх у боротьбі за незаконне будівництво», – відзначив нардеп.

Білоцерківець наголосив, що місто закликає не купувати у «Контактбудсервісу» квартири на Осокорках.
«Це – справжня афера, адже договір оренди землі з забудовником розірвано», – написав Білоцерковець.
«Тому «не ведіться» на афери в стилі Войцеховського і обходьте пропозиції «Контактбудсервісу» і «Аркади» на Осокорках десятою дорогою!», – наголосив радник мера.

One Comment

  1. А что, покупателей должно ебать, что чинуши где-то какой-то откат не получили и разорвали договор аренды? Я во всех таких делах однозначно на стороне застройщика. Есть очень большая разница в объеме работы и уровне квалификации между тем, чтобы строить высотные дома и тем, чтобы тупо сидеть очком на кресле в офисе, ставить печати и отвечать на звонки. Труд людей надо уважать!

Back to top button