Україна

Візит в Україну – Зеленський проведе розмову в прем’єром Нідерландів – новини

Прем’єр-міністр Королівства Нідерланди Марк Рютте
Фото з відкритих джерел

Вихід до засобів масової інформації запланований на 11:50

Сьогодні президент України Володимир Зеленський проведе зустріч із прем’єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте. Про це повідомив Офіс президента.

“2 лютого відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Королівства Нідерланди Марка Рютте, який перебуватиме в нашій країні з робочим візитом”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, вихід Зеленського і Рютте до засобів масової інформації запланований на 11:50.

При цьому, акредитовані представники ЗМІ запрошуються з 10:45.

Також захід транслюватиметься онлайн у соцмережах та на офіційних сторінках українського глави.

Новини за темою: Джонсон скасував візит до Японії через ситуацію навколо України, – ЗМІ

Нагадаємо, що вчора президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон зустрілися в Києві для обговорення російської ворожої діяльності, що триває, включно з нарощуванням військ.

“Прем’єр-міністр наголосив на непохитній відданості Сполученого Королівства суверенітету, незалежності й територіальній цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів. Сполучене Королівство стоїть пліч-о-пліч з Україною перед лицем російської агресії, що триває й становить загрозу миру та безпеці в регіоні, підриває глобальний порядок. Лідери наголосили, що правом кожного українця є визначати своє майбутнє”, – йшлося на сайті президента України.


[ad_2]
Source link

Back to top button