Україна

Візит Ердогана – Україна і Туреччина підписали угоду про ЗВТ – 1News


Фото з відкритих джерел

Підписання відбулося у день 30 річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною і Туреччиною

Україна і Туреччина підписали угоду про зону вільної торгівлі. Про це під час спільної пресконференції з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом заявив президент України Володимир Зеленський. Трансляцію вів “Перший Незалежний”.

Володимир Зеленський нагадав, що 30 років тому Україна і Туреччина встановили дипломатичні відносини.

“Сьогодні вінцем трьох десятиліть співпраці і дружби стала дуже знакова подія – наші країни уклали угоду про зону вільної торгівлі”, – сказав Володимир Зеленський і наголосив, що це – історичний момент.

Президент зазначив, що підписання угоди дасть нові можливості для бізнесу, нові ринки, нові здобутки, прибутки і робочі місця, інвестиції, зростання ВВП, зростання добробуту двох держав і народів.

1News за темою: Уряд схвалив проєкт угоди про вільну торгівлю з Туреччиною

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський зустрівся із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом у Києві. Турецький лідер привітався з нашими військовими словами “Слава Україні!”.

Також повідомляли, що 3 лютого Україна і Туреччина підпишуть угоду про вільну торгівлю. Це відбудеться під час візиту турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана до Києва.

Додамо, цього року Україна очікує підписання угод про вільну торгівлю з чотирма країнами. Так, заплановано підписання угоди про зону вільної торгівлі з Туреччиною, Тунісом, Канадою та Йорданією.


Джерело

Back to top button