Україна

Віцепрезидент Української федерації бойових мистецв очолив роту БпЛА – ЗМІ


Віцепрезидент Української федерації бойових мистецв очолив роту БпЛА - ЗМІ

До складу новоствореної роти Фаворит увійшли досвідчені воїни та пілоти з представників єдиноборств та інших видів спорту, які регулярно здобували знання на тренуваннях та під час виконання завдань на різних ділянках фронту.

У складі Збройних сил України створено роту ударних БпЛА Фаворит, до складу якої увійшли досвідчені воїни та пілоти з представників єдиноборств та інших видів спорту. Очолив підрозділ Денис Перч, співзасновникта віцепрезидент Української федерації MAA (UFMAA), віцепрезидент професійної ліги змішаних бойових мистецтв WWFC, який з перших днів повномасштабного вторгнення Росії захищає Україну в складі ЗСУ, повідомляє РБК-Україна у вівторок, 14 листопада.

Більшість воїнів підрозділу – друзі Перча, а також спортсмени та тренери.

“У нас дуже близькі та дружні стосунки, багатьох із побратимів я знаю вже багато років. Це допомагає на полі бою, бо працюємо як один механізм. Зараз ми постійно переміщуємось по країні, зміцнюючи позиції ЗСУ та ТрО у найгарячіших точках”, – розповів він.

Перч додав, що до складу роти увійшли виключно добре підготовлені та вмотивовані спеціалісти з реальним бойовим досвідом. 

“Бійці мого підрозділу дійсно професіонали високого рівня. Зібрати всіх разом вартувало певних зусиль, але це важливий крок для нашої перемоги. Вдячний командуванню, що саме мені випала честь керувати цим підрозділом. З багатьма хлопцями ми вже працювали разом. Тут всі поєднані однією метою – якнайбільше знищувати ворога та наближати перемогу”, – додав командир Фавориту.

До моменту створення нового підрозділу Перч служив у розвідувальній роті, де пройшов шлях від розвідника до командира. У вересні 2022 року бійці під його командуванням брали участь у контрнаступі на Харківщині, виконували бойові завдання на Бахмутському та Лиманському напрямках.

Забезпечення підрозділу всім необхідним для виконання бойових завдань на передовій, у тому числі закупівля дронів, відбуватиметься за підтримки меценатів.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що Армія дронів знищила рекордну кількість опорних пунктів росіян.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button