Україна

Віталій Кличко звернувся до киян та українців, а Володимир Кличко – до міжнародних партнерів – 1News

Віталій та Володимир Кличко
КМДА

Володимир Кличко звернувся до міжнародних партнерів із закликом об’єднати зусилля для допомоги Україні в боротьбі з агресором

Мер Києва Віталій Кличко разом із братом Володимиром записали відеозвернення щодо вторгнення Росії в Україну. Віталій Кличко звернувся до киян та українців, а Володимир Кличко – до міжнародних партнерів із закликом об’єднати зусилля для допомоги Україні в боротьбі з агресором. Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

“Дорогі українці! Дорогі кияни! Те, що зробила Росія, – це велика трагедія. Трагедія не тільки для України. Це трагедія для всієї Європи. Але переконаний в тому, що ми вистоїмо. Вистоїмо і зможемо показати наші силу і дух. Хочу проінформувати вас. В Києві працюють усі підприємства критичної інфраструктури. Є подача тепла, електроенергії, води. Працює громадський транспорт. До речі, він зараз працює безкоштовно. Але я просив би ним користуватися виключно, коли є нагальна потреба. Будь ласка! Зараз залишайтеся вдома! Не панікуйте! Ми працюємо і зробимо все, щоб ситуація в Києві була під контролем. Ми на контакті з військовими, які зараз захищають наші міста, нашу країну. Ми повинні вистояти!” – наголосив мер Києва.

Володимир Кличко підкреслив, що агресія, спрямована проти України, може перекинутися не тільки на Європу, а й на весь світ.

“Звертаюсь до міжнародних партнерів! У ці дні відбувається трагедія в Україні. В нашій державі. Ця трагедія і безглузда війна може захопити і ваші домівки. Може перекинутися не тільки на Європу, а й на весь світ. Спільними зусиллями необхідно зупинити цю агресію. Цю безглузду війну, в якій переможців не буде. Ми повинні бути єдиними проти російської агресії. Разом ми – сила! Підтримайте Україну”, – наголосив Володимир Кличко.

1News за темою: Президент провів термінову нараду у зв’язку з початком Росією військової операції проти України

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні, 24 лютого, планує провести пленарне засідання для розгляду питань про оголошення загальної мобілізації в Україні та здійснення оборонних закупівель. 

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про загальну мобілізацію. Текст законопроєкту про затвердження указу президента України “Про загальну мобілізацію” наразі відсутній. Його номер – 7113.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button