Україна

Військовим передали гранатомети, вилучені у бурштинової мафії


Військовим передали гранатомети, вилучені у бурштинової мафії

На потреби військової частини однієї з механізованих бригад передано п’ять реактивних протитанкових гранатометів.


У Рівненській області військовим передали п’ять реактивних протитанкових гранатометів, а також понад 4,6 тис. патронів різних калібрів, вилучених під час обшуків у межах кримінального провадження. Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури в п’ятницю, 12 квітня. 
 
“За ініціативи прокурорів Рівненської обласної прокуратури на потреби військової частини однієї з механізованих бригад передано п’ять реактивних протитанкових гранатометів, а також понад 4,6 тис. патронів різних калібрів, вилучених під час обшуків у межах кримінального провадження”, – йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що торік на Сарненщині правоохоронці викрили чотирьох учасників організованої злочинної групи, які скуповували “сонячне” каміння, сортували його по фракціях та перепродували за вищими цінами. У ході досудового розслідування у двох фігурантів, один з яких співробітник ДСНС Рівненщини, вилучили ще й гранатомети та патрони калібрів 5,45 та 7,62.
 
Цьогоріч Дубровицький районний суд ухвалив обвинувальний вирок усім учасникам угруповання. Також, згідно з рішенням суду, понад 260 кг бурштину передано у власність держави, а зброю та боєприпаси, за клопотанням прокуратури, – на потреби військовослужбовців Сил оборони України.

Нагадаємо, раніше ДБР передало ЗСУ 26 тисяч тонн металевої продукції, яка належала компанії з Білорусі.

Військовим ЗСУ передадуть конфісковані сигарети вартістю 7 млн

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button