Україна

Військові РФ знову викрали голову Кирилівської громади

Військові РФ знову викрали голову Кирилівської громади

Фото: facebook.com

Окупанти повторно взяли в полон голову Кирилівської громади Івана Малєєва

Іван Малєєв вже раніше був викрадений окупантами зі свого робочого місця після того, як відхилив ультиматум окупантів про співпрацю.

 

У Запорізькій області військові РФ повторно взяли в полон голову Кирилівської громади Івана Малєєва, який уже перебував у полоні та був звільнений, а також його заступника Ігоря Коробку. Про це повідомляє запорізька обласна державна адміністрація з посиланням на голову Мелітопольської РДА Ігоря Судакова.

 

“Сьогодні, 24 травня, зухвало та цинічно були викрадені керівники Кирилівської селищної ради. За повідомленням голови Мелітопольської РДА Ігоря Судакова, близько шостої ранку з власного будинку викрадено керівника громади Івана Малєєва. Після цього окупанти викрали його заступника Ігоря Коробку. Обох із зав’язаними очима та руками вивезли у невідомому напрямку. Також викрадено директора місцевого будинку культури (КЗ Центр культури, дозвілля та художньої освіти) Світлану Шиян. Відомо, що окупанти пограбували адміністрацію громади та ЦНАП”, – йдеться у повідомленні.

 

Іван Малєєв уже раніше був викрадений окупантами зі свого робочого місця 17 квітня після того, як відхилив ультиматум окупантів про співпрацю.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button