Україна

Військові РФ перебили газопровід на Донбасі, почалася пожежа

Військові РФ перебили газопровід на Донбасі, почалася пожежа

Фото: скриншот

Пожежа на пошкодженому газопроводі

Величезні язики полум’я від палаючого газопроводу видно здалеку. Фахівці з’ясовують масштаби ушкодження.

 

Російські війська поблизу Світлодарська на Донеччині перебили газопровід високого тиску і завдали авіаудару по селу Рубці в Лиманській громаді. Про це увечері у четвер, 10 березня, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

 

“Щойно поблизу Світлодарська росіяни перебили газопровід високого тиску. Як горить пошкоджений газопровід, видно здалеку. Газовики незабаром з’ясують, як і наскільки швидко вдасться його відновити”, – написав Кириленко.

 

Він також повідомив, що незадовго до цього російські війська завдали авіаудару по селу Рубці в Лиманській громаді, внаслідок чого було зруйновано котельню в школі та кілька будинків, вибило вікна в дитячому садку.

 

“А сьогодні вдень внаслідок обстрілу було пошкоджено паркан одного будинку та вікно у господарському приміщенні амбулаторії в Олександрополі”, – додав Кириленко.

 

Глава ОВА наголосив, що, незважаючи на постійні обстріли, в області ретельно працюють ремонтні бригади.

 

“Ми повністю відновили електропостачання до Світлодарська, Новоселівки та Олександрополя. За винятком трьох вулиць на околицях, електрику повернули і до всього Новолуганського. Продовжуються роботи в Луганському”, – написав він.

 

Кириленко також зазначив, що без електрики та води залишається Миронівка, де наразі немає можливості розпочати ремонт.

 

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button